Nørderi på trangia

Denne side er blevet vist 4452 gange

Er der andre end mig, der er til nørderi på trangia og insistere på at lave letvægtsmad på trangia frem for frysetørret mad, som samtidigt er langtidsholdbart til kanoferie?
Er lige nu i gang med at tørre æg i håb om at det beholder sine egenskaber, når det igen blødes op - er der nogen, der har nogle erfaringer?
Er der nogen der har ideer til nørdemad til årets kanotur - gerne gourmetmad der giver udfordringer.

Svar på indlægget

har prøvet at tørre forskellige grønsager med godt resultat.
da det er svært at tørre fedt tror jeg det er svært at tørre spesjelt blommen.
grønsager kan tørres i ovnen.
Har faktisk tørret blommer ned nu og tjekker holdbarhed nu. Der skal blendes ret kraftigt efterfølgende for at undgå gryn, når de blødes op. Har prøvet at lave mayonaise på dem med godt resultat. Revne gulerødder er ret gode at tørre - og både smager som råkost og har konsistens som råkost, når de blødes op.

Svar på indlægget